Theo van Velzen, Keurslager

Als Keurslager bieden wij een breed assortiment vlees, vleeswaren en vleesgerechten. Daarnaast ook diverse verrassende specialiteiten, zoals een ruime keuze Luxe Vlugklaar gerechten. Bovendien zijn wij u graag van dienst met een inspirerend assortiment componenten voor kant-en-klaar maaltijden. Gemakkelijk en lekker! Wij maken alles zelf, met verse ingrediënten. Ook onze soepen zijn niet te versmaden. Goed gevuld en snel op tafel.

Verder hebben wij een naam hoog te houden op het gebied van barbecue, gourmet, fondue, salades, borrelhapjes, warm en koud buffet op maat, en wat u ook maar wenst. Wij helpen u graag met een goed advies en een smaakvolle oplossing.

Meer weten? Bel ons even op 078-6162552 of kom langs in de winkel.

Gourmet

Gourmet

Lekker een avondje gezellig tafelen met elkaar. Wij hebben een lekker én compleet gourmet- fonduemenu voor u samengesteld. U kunt ook online bestellen.

 

Grill

Grill

Voor grillproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren een gevarieerd aanbod met veel keuze. Van verse worst, lekkere speklapjes tot karbonades.  U kunt rekenen op goede kwaliteit voor een vriendelijke prijs en wij staan klaar met een smaakvol advies.

Tapas

Tapas

Ons assortiment bestaat deels uit zelfgemaakte producten. Zo ook onze zelfgemaakte tapas gerechten. Tapas kunnen worden gegeten als luxe voorgerecht of bij een heerlijk glas wijn.

 

Barbecue

Barbecue

Zin in een feestelijke barbecue? Wij verzorgen barbecuepakketten voor kleine en grote gezelschappen, alles naar wens en op maat. En dat allemaal uit eigen keuken!

 

Luxe vlugklaar

Luxe vlugklaar

Als uw Keurslager verrassen wij u ook graag met bijzondere specials, vleesgerechten die u snel en gemakkelijk thuis op tafel zet. Naast onze vaste waarden, hebben wij elke week extra aantrekkelijke aanbiedingen. Let maar eens op onze advertenties en de posters in onze winkel.

Soepen

Soepen

In onze winkel hebben wij altijd een ruim aanbod heerlijke vers gemaakte soepen. Met passie bereid, en met echt verse ingrediënten. Zo trekken wij voor onze soepen zelf de bouillon van kwaliteitsvarkensvlees.
 

Broodjes

Broodjes

Waar anders dan bij uw Keurslager vindt u het lekkerste beleg voor op een vers broodje. Sterker nog: wij bieden het complete verhaal met onze uitgebreide belegde afbakbroodjes.
 

Salades

Salades

Lekkere saladeschotels vindt u bij uw Keurslager. Zo is onze eigengemaakte huzarensalade bijzonder lekker. Ook onze andere salades zijn allemaal zelfgemaakt en heerlijk vers.
 

Schepsalades

Schepsalades

De lekkerste schepsalades vindt u bij uw Keurslager. Zo is onze eigengemaakte beenhamsalade bijzonder lekker. En wat dacht u van onze heerlijke kipkerrie salade! Ook onze andere salades zijn allemaal zelfgemaakt en heerlijk vers.

Theo van Velzen, Keurslager

Van Eesterenplein 92
3315KT Dordrecht
0786162552
0786162552

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00